Hvordan får jeg et overblik over mine registreringer på en plantegning?

Beskrivelse:

For at skabe sig et overblik over tilgængelige registreringers placering, kan dette overblik ses på en Capture listes plantegninger igennem Byggeweb app'en.

Step by Step:

1. Åben app'en, log ind og vælg listen for den pågældende byggesag
  2. Tryk på fanebladet "Tegninger"
  3. Tryk på den plantegning du ønsker at se registreringer på.
  4. Du kan nu trykke på de registreringer du ønsker at se detaljerne på.